Atlantiszi Föld Kristályok

MARASMágneses Kristály
Megvédi a fénytestet az elektronikus szennyeződéstől, műszaki eszközök, mobiltelefon káros sugárzásától.
Tedd a Maras Kristályt a nem megfelelően működő elektronikai eszköz alá. Tedd a mobilodra.
AN'ANASHAHála Kozmikus Krisztus energiája 13
Érezz hálát magadban és áraszd szét, így megteremted az adás és befogadás folyamatát. Mondj hálát mindenért, mindenre a szíved mélyéről, még a blokkokra és ellenállásokra is.
Ha így teszel, megszabadítod magad mindentől, ami elvakít és illúzióban tart.
ARISFöldelés seth energiája 6
ARIS földel téged. Rajzold a Kristályt talpaidra és érezd az erőt, mellyel az Anyaföldhöz kapcsolódsz. Valamint megkérdheted Metatront is, hogy tűz sugarával rajzolja a Kristályt Fénytestedbe. Aris egy fontos Kristály, hiszen szükséged van földelésre, hogy emelkedj testeddel. Csak az tud szárnyakat növeszteni, akinek gyökerei vannak.
DEVARBeteljesülés
Kívánságok beteljesülése
Devar támogat téged kívánságaid megvalósulásában. Nincsenek határok az Isteni valóságban. Kívánhatsz bármit, amiért szíved sóvárog. Azonban minden kívánságnál ellenőrizd, hogy az szívből vagy az egóból ered-e!
DI'TRASODöntés Shiva Snergiája 43
Merülj középpontodba AVATARÁVAL, és szabadulj meg értékeidtől, eszméidtől. Vizualizád Di'Trasot és érezd a Kristály energiáját. Kérd a segítségét. Megmutatja majd, hogy mely döntés szolgálja a "legmagasabb jót" számodra.
EL’GOTSAElengedés Babaji energiája 34
Használd a kristályt mindenre ami "megköt" téged.vizualizáld EL'GOTSHA-t amikor problémák ,félelmek ,kétségek vagy ellenállások merülnek fel benned (amit az illúziódban érzel), majd hálával és szeretettel engedd el őket.Érezd a blokkokat(melyeket el szeretnél engedni),amint lehullanak rólad..Ezáltal olyan erő és energia szabadul fel, melyet azonnal használhatsz.
ELOO Shiva energiája 2
*A belső ellenállásod lebontását segíti. Vizualízáld ELOO-t amint ellenállást és blokkot érzel magadban! Rajzold ELOO-t bármely behatárolódásodra ,és kérj meg egy angyalt vagy egy felemelkedett mesteret ,hogy távolítsa el ezeket a blokkokat és az Univerzum változtassa át őket szeretetté.
HANARTürelem Maha Cohan energiája 23
Légy tudatában, hogy az idő illúzió. Mikor Isten valóságában mozogsz/létezel, a Csillagkapun túl az illúzió percei óráknak tűnnek majd. Vizualizáld Hanart, és száll szembe az Idő illúziójával. Engedd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy történnek.
Amikor látszólag minden mozdulatlan, akkor történik a legnagyobb változás.
>Lotus(*)Melek Metetarton 9 Az új tudatosság 29
(*) Az új tudatosság

Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai ’Tsebayot’
LOTUS az a kristály, amely az Új Energiába vezet téged.
LOTUS. felelős/okozza DNS-ed átprogramozását. Vizualizáld LOTUS-t és érezd, hogy energiád megemelkednek, és Fénytested megnövekszik.

Engedd a DNS-ed átalakulását!
NASHA'OMegtisztulás Shiva energiája 33
Tisztítsd meg magad minden energiától melyet nehéznek vagy blokkolónak észlelsz. Vizualizáld a NASHA'O Kristályt és érezd, hogy az Isteni Valóságból áradó arany fény beborít téged és megtisztítja fizikai, emocionális, mentális és spirituális testedet.
NEKTUMEmlékezés Artee energiája 16
Emlékezz feladatodra és eredetedre. Emlékezz, hogy egy Isteni Élőlény vagy. Ébresztd fel Isteni részed és teremtő erődet. Vizualizáld NEKTUM kristályt és tudni és érezni fogod ki is vagy az Isteni Valóságban. Emlékezz Fénymunkás feladatodra.
Nubi* Jawes energiája 5
*Elmerülés az Isteni valóságban
Légy tudatában, hogy illúzióban élsz, amelyet magadnak teremtettél. A NUBI Kristály, lépésről lépésre visszavezet téged az Isteni Valóságba. Vizualizáld NUBI-t és ismerd fel az Isteni Valóságot. Érezd a szeretetet és a változatosságot, amely az Isteni Valóságban létezik. Merülj el bennük és mozdítsd el figyelmed az illúzióból az Isteni valóság felé.
OMAR TA SATT* Elohim energiája 3
OMAR TA SATT-t a szívesen látás meleg fogadtatás zgatott várakozás kelti fel.
Fogadj el minden élőlényt tekintet nélkül arra hogyan/milyen körülmények között találkozol vele.
Szabadulj meg régi mintáidtól, értékeidtől és légy tudatában, hogy mások tükröt tarthatnak.
Figyelj oda érzéseidre, amelyeket mások felé sugárzol!
OM TAT SATFénymunkás * 25
Te egy fénymunkás vagy. Feladatod van.
Fordítsd figyelmed erősségeidre. Fordítsd figyelmed az erőre, amelyet magadban hordozol. Teljesítsd be a feladatod!
PRADNAErő Shet energiája 38
Ébresztd fel PRADNA-t magadban. Gyakorold az erőd.

Érezd az erőt, amely az Isteni Valóságból árad feléd.

Ez fog átvezetni téged Isteni Erődhöz!
SAVIER Alázat A szeretet angyala 31
SAVIER


Néha nem egyszerű az alázatosság útját járni. Alázatosság azt jelenti, hogy követed Istent és, hogy tudatában vagy saját Isteniségednek.
Szállj szembe az egód elvárásaival. Légy hálás és tudatosítsd mindent, amit elértél. Vizualizáld SAVIER-t, és képes leszel az alázatosság útját járni, hogy elérd céljaidat.
TAN'ATARAÉletöröm, életkedv * 18
*A szeretet angyala energiája

Ébredj rá, hogy mindened megvan a boldogsághoz. Érezd a tökéletességét magadban és környezetedben minden pillanatban. Ekkor érezni fogod az igazi boldogságot, hogy itt élhetsz a Földön.
TEEASA csoport 7 *
*Mihály arkangyal energiája, Excalibur

Csoportban erősek vagyunk. ELEXIER (feltétel nélküli szeretet) köt össze bennünket, és erőt kölcsönöz nekünk. Érezd, ahogy TEEAS támogat téged, leföldelve tart és erőt ad. Egy mindenkiért minden egyért.

Küld TEEAS kristályt egy csoportnak, az energiájuk emelkedni fog, és szívük a „Család” energia frekvenciáján vibrál majd.

Sorsfordító korszak

Copyright © 2020 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!