Atlantiszi Kozmikus kristályok

ARTEE *Az Arkturus csoport legöregebbje
Az Elder Csoport Arcturus-ról.
Az Arcturusiak nagyon szeretetteljes, magasan fejlett lények és szoros összeköttetésben vannak az emberekkel/élőlényekkel. Az Ashtar (anyahajó) flottával együtt a Feslőbb Fény Seregből származnak.
Mikor idegen bolygókra utazol, hívd Artee-t. Ő mutatja majd az utat és vezet téged.
ASHTAR */** 21
* Az Univerzumok őrzője: Ashtar
** A fényparancsnok energiája


Adonai Ashtar Sheran, az Ashtar Sereg parancsnoka felelős azért, hogy rend és béke legyen az univerzumokban. Ha kéred Őt, elkísér majd minden utadra a Csillagkapunk túl és meghív fényhajójába.
ATOROS Fényhajó -
Atoros a Fényhajó. Érezd Atoros energiáját. Ő felvesz (hajójára) a Csillagkapun túl és közlekedésed eszközéül szolgál utazásaid során.
DANASLélekcsillag Sanat Kumara energiája 15
DANAS a lélekcsillagod. Benne létezve egységes vagy lélekrészeiddel. Küld Őt és a vele kapcsolatban lévő lélek részeket; Elexier-t, Osam-ot és Pradna-t, és kérd őket, hogy olvadjanak össze. Küld időn, és téren keresztül, kérj energia növelést olyan mértékben ahogy ez szükséges és hasznos minden lélekrész számára.
EL'AMARACsillagkapu El Moyra energiája 12
Menj keresztül a Csillagkapun, hogy bejuss az Isteni Valóságba az Illúzióból. Minden, amit a Csillagkapun túl érzel és érzékelsz, az az Isteni Valóság, az valóságos, és valójában megtapasztalod ezt. Tapasztald meg a különbségét a 'valóságod' Illúziója - mely csak gondolati struktúrákat tartalmaz -, és a Csillagkapun túli Isteni Valóság között.
Mindig tartsd észben: ami 'valós', sosem pusztítható el. A valótlan viszont nem lehet állandó/örök.
EXOLARISUtazás Asthar Sheran-hoz 48
Szólítottak, hogy utazz Adonai Ashtar Sheranhoz, az univerzumok őrzőjéhez. Vizualizáld e Kristályt és kezd meg utazásod. Szabadulj meg minden eszmédtől és ítéletedtől. Légy tudatában, hogy értelmeddel nem tudod megmagyarázni amit a Csillagkapun túl látsz és tapasztalsz.
GESHAVénusz bolygó A szeretet Angyalának energiája 44
Vénusz a szeretet és az érzelmek bolygója. Egy utazás a Vénusz bolygóra egy nagyon fontos megtapasztalás, ahol betekintést nyerhetsz milyen gyönyörű az ítélkezés-mentes szeretet. Az univerzum számos élőlénye ellátogat Vénuszra, különleges szépsége miatt.
KRYON ENERGIE Kryon energiája 11
Kryon az Mágneses Szolgálat tagja. Ez az angyalok egy csoportja, akik felállították a bolygó hálózatát. Nagyban hozzájárul az Anya Föld felemelkedéséhez.
Vizualizáld a Kryon Energia Kristályát, és fogadd be a mágneses hullámokat.
MARANA Kozmikus utazás Ashtar Sheran energia 48
Utazz a Csillagkapun keresztül és tapasztald meg az Isteni Valóságot. Utazás közben szabadulj meg elvárásaidtól és eszméidtől. Fogadj be mindent amit látsz és érzel. Ne ítéld, és ne próbáld értelmeddel/eszeddel megmagyarázni.
MERACsillag-társ -
Tekintet nélkül arra, amit látsz, vagy érzel a Csillagkapun keresztül történő utazásaid során, valaki mindig ott van, mindig egy energia vesz körül. Küldj An'anasha-t és Elexier-t ennek a 'lénynek' hogy a társad legyen, aki szemmel tart téged és oltalmaz.
SHERIN */** 4
*A Vénusz bolygó bölcse ** A Napisten energiája, 41

Sherin a Vénuszon él. Talán egyszer majd találkozol vele utazásaid folyamán. Ő (nő nemű) bölcs, gyengéd és kedves.
Megengedheted, hogy egyszer megmutassa neked Vénusz bolygót.
SIRIUS A Sziriusz csillag -
A SIRIUS lakói magasan fejlettek, technikailag és spirituálisan. Talán teszel majd csillagutazást a SIRIUS-ra, az ott lévő egyetemeken képzésekben részesülhetsz.

Sorsfordító korszak

Copyright © 2020 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!