Atlantiszi Kristályok

Sabine Sangitar német Kryon médiumon keresztül, vissszakapta a

emberiség ezen  kozmikus kristályokat.

(www.kryonschool.com) vagy www.kryonschule.de

A bolygó dimenzióváltását  és a mi személyes felemelkedésünket

támogatják.

 

Gyakori kérdések a kristályokról

1) Mik ezek a kristályok?

A kristályok az idős Atlantisz idejéből származnak. Az isteni valóság kristályai. A legmagasabb energiával rendelkeznek és legmagasabb rezgésű fényből vannak. E mellett minden kristály rezgése egy speciális számról is tudósít, amely számok szintén tudatossággal bírnak.

A kristályok jelenleg a gízai Nagy Piramisban találhatók egy kamrában, amelyet még nem fedeztek fel.

 

2) Hogyan használhatom a  kristályokat?

Belerajzolhatod őket az aurádba (vizualizálhatod). Például amikor az AVATARA kristályt, a Középpont  kristályt vizualizálod, meg fogod találni a központodat, békét és egyensúlyt fogsz érezni.

Energetizálhatod az ételeket a kristályokkal, pl. tedd rá annak a kristálynak a képét egy üveg vízre, amit kivágtál. Erre az AN’ANASHA, a Hála kristálya a legalkalmasabb. Az ARIS kristály (Földelés) nagyon hatékonyan dolgozik, amikor egy ember szenved a hideg lábaitól, ami szintén a földeltség hiányának a jele lehet.

Ugyanígy nagyon hatékony lehet ráhelyezni a kristályokat a csakráidra meditálás közben. A párnád alá is teheted őket. Amikor rajzolod, vagy vizualizálod a kristályt, légy tudatában a hatásainak és mondjad ki hangosan vagy magadban a nevét. Úgy használd a kristályokat, ahogy a magad számára jónak érzed.

3) Használhatok-e több kristályt egyszerre?

Úgy használd a kristályokat, ahogy a megérzéseid jelzik. Bármilyen kombinációban használhatod őket. Egyik kristály sem fog megváltozni, vagy zavaróvá válni egy másik kristály hatására.

4) Hogyan  hatnak a kristályok?

Miután a kristályok az isteni valóságból származnak, ezért semlegesek, vagyis nem tartalmaznak ítélkezést, vagy kollektív gondolatokat (tudatot). Hatásaik  tiszták és manipulációtól mentesek. Amikor használod őket, légy tudatában  magas és isteni energiájuknak

5) Ártalmas-e, ha véletlenül rosszul rajzolom le a kristályt?

Miután a kristályoknak saját tudatosságuk van, ez nem számít. Megtalálják az utat az isteni valóságból a te valóságodba, és mindig úgy hatnak, ahogy neked a legjobb. Lehetetlen rosszul használnod őket. Lépésről lépésre egyre inkább érezni fogod, milyen tiszta és erős az energiája és a hatása a kristályoknak.

Forrás: Kryon SchoolRajzolatokért kattints ide


Sorsfordító korszak

Copyright © 2020 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!