Magamról

Szívből köszöntelek!

Fischer Erzsébetnek hívnak, harminc éve, számtalan megoldhatatlannak látszó testi és lelki problémával küzdöttem. A hagyományos orvosi módszerek nem segítettek, ezért „kénytelen” voltam elindulni az ezotéria és a spiritualitás ismeretlen világa felé.

Nagy változás volt ez a pesszimista, földhözragadt lényem számára. A materiális világképem megingott az első Agykontroll tanfolyam hatására, ahol teljesen új módon közelítettük meg az életeseményeket.

Évek alatt a világról alkotott képem jelentősen kitágult, számtalan tapasztalás és szellemi tudást elsajátítottam, megtanultam jó néhány módszert, technikát.

Megértettem, hogy a világ teljesen másképpen működik, mint ahogy eddig gondoltam.Mivel az  érzelmi állapotom egyáltalán nem javult, így hát tovább kutattam, hogyan tudnám jobban érezni magam, ebben az élet nevű játékban.

Szerencsére a lelkem elvezetett felfedező utam következő állomására, ahol az új tudatosságról és a dimenzióváltásról kaptunk égi tanításokat. Sosem felejtem el, ami egy Orin üzenet kapcsán elhangzott.

“A most kialakuló új világban, szeretettel fogtok gyógyulni és gyógyítani.”

 Annyira csodásan hangzott. Eldöntöttem, ha létezik ilyen, én így szeretnék gyógyulni és gyógyítani!

Egész életemben szeretet hiánnyal küzdöttem. Akkoriban, még nem tudtam, pontosan, hogy kinek vagy minek a hiányát éreztem.

A hosszú előkészítés után végre nyolc évvel ezelőtt, átéltem spirituális utam következő csodáját. Megtapasztaltam, hogyan lehet szeretettel átalakítani egy ismétlődő hétköznapi konfliktust.

Emberi elmével el sem tudtam képzelni, mennyire egyszerű! Nekem bevállt. Attól kezdve csak így közelítettem meg a felbukkanó problémáimat.

Ezt  az ősi tudást tanítják, az új kor megvilágosodott mesterei. Erről ír  többek között, Eckhart Tolle, ezt tanítja David R. Hawkins: Elengedés, Az önátadás útján c. könyvében vagy Colin C. Tipping A sorsfordító megbocsátás c. könyvében.

Évek alatt én is megtanultam többféle módon feloldani  az tudattalanban lakozó félelmet, haragot, csalódást.stb…Az életem az érzelmi állapotom folyamatosan javul. Boldogabb sikeresebb, magabiztosabb vagyok. Nem érzem magam az ÉLET áldozatának, már van kulcsom az élethelyzeteim, problémáim végleges átalakításához. Hálás vagyok mert tapasztalom az Isteni szeretetet,  a vezettetést, és a támogató “csodákat”.

Ez az új korszak ajándéka, minden valóság  keresőnek, akik a saját belső erejükre, isteni tudásukra, képességükre, akarnak támaszkodni!

Én ezt választottam!

Tarst velem és tanuld meg, hogy lehet szeretettel gyógyulni, változni  és gyógyítani!

Az új szemléletmódom tapasztalatait olvashatod, a következő facebook oldalon:

https://www.facebook.com/sorsforditokorszak?ref=aymt_homepage_panel


Sorsfordító korszak

Copyright © 2019 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!