Tudatosság a hétköznapokban

Tudatosság a hétköznapokban

Sokan kérdezik, miért szükséges, az új tudatosságban megfigyelni az érzéseinket?

Az érzéseink által működünk!

Az érzelmi energiánk befolyásolja a személyiségünket, viselkedésünket, tulajdonságainkat, cselekedeteinket, munkánkat, az anyagi helyzetünket, és a testi,lelki  betegségeinket.

A fizikai családunktól tudattalanul “megörököltük” a generációs érzelmi energiákat, amivel TEREMTJÜK életünk minden pillanatát.

Ahogy a mi is  a szülleinkkel és a mi gyerekeink is összerezonáltak az általunk hordozott generációs mintákkal..

Ezt az érzelmi energiamezőt nevezi, Eckhart Tolle megvilágosodott író, érzelmi FÁJDALOMTESTNEK”.

„Ez a fölgyülemlett fájdalom negatív energiamező, amely elfoglalja a tested az elméd.
A fájdalomtest, amely az ego vetette sötét árnyék, valójában retteg a tudatod fényétől. Azt akarja ne láss át a szitáján. Életben maradása ugyanis azon múlik, hogy tudattalanul azonosulsz vele, s hogy – ugyancsak tudattalanul – félsz szembenézni a benned élő félelemmel. Ha azonban nem nézel vele szembe, ha nem irányítod a tudatod fényét a fájdalomba, akkor arra kényszerülsz, hogy újra és újra átéld azt.”

Mi történik akkor, ha tudatosítod az érzelmeid, gondolataid?

„Abban a pillanatban, amikor megfigyeled, amikor energiamezejét önmagadban megérzed és figyelmedet beleviszed, a vele való azonosulás megszakad. Ekkor egy magasabb tudatosság lép be a képbe, amit én JELENLÉTNEK nevezek. Ekkor találtad meg a saját legbelső erődet. Ekkor jutottál hozzá a MOST erejéhez”. (Echart Tolle).


Sorsfordító korszak

Copyright © 2020 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!