Új csakrák az Isteni Valóságból

Sabine Sangitár német Kryon médiumon keresztül eljutottak az emberiséghez az “új” magas rezgésű  csakrák. A Földön eddig egy ilyen csakra sem volt megemlítve egyetlen könyvben sem. Az energiarendszer számára nem új, mindig velünk volt, a magasabb dimenziónkban. Napjainkban az emberiség alkalmassá vált ezen rezgésekkel való egyesülésre.

Újkor, az új emberiség kialakulásához fontos a “régi” csakra-rendszer megtisztítása, áthangolása. A dualitás alatt a kúp alakú csakra csak korlátozott mértékben fogadott be energiát. A csakra szanszkrit neve “kerék”. Az új kristályok elősegítik a gömb alakú csakra kialakulását, amely minden irányból képes könnyedén felvenni az energiát. Az új frekvenciák erőteljes kitágulást végeznek az energiarendszerben. Az áthangolódás elősegíti a Forráshoz való kapcsolódást és a felébredett állapot megélését a DNS-ed aktiválását.

Az aktiválás hét Arkangyal segítségével történik. Előtte szükséges a szívsugár beavatást elvégezni, amely a szeretet megélését segíti elő.

Megkaptam a beavatást, hogy másoknak behangoljam az új csakrákat.

Jelezd a szándékodat emailben: angyalokhaza@gmail.com

Ma már tudjuk, hogy 14 energetikai központunk van. Hét csakra a fizikai testünben van, a másik hét a finom testet hangolja a Forráshoz.

EGYESÜLT FÉNYTEST

Feliratok:
(egyesült csakrák / csillagtetraéder / pranavezetékek,v. csatornák / felemelkedési csatorna)

A kristályok csakrákhoz rendelése

Sanat Kumara vagyok és üdvözöllek téged.

Lady Gaia felsőbb Önvalója vagyok. Felszólítalak téged: hagyj el minden tudást, ami még a régi energiából ered. Nyisd meg magad az új energia számára.

Miután Lady Gaia rezgése folyamatosan nő és így az Ember energiája is emelkedik, sok minden megváltozik. Néhány embernek még nehézséget jelent elfogadni az újat, mint pl. az új csakraszíneket. Mivel Lady Gaia energiája nő és az energiák színeken és hangokon keresztül jutnak kifejezésre, a csakrák színe is megváltozik. Ugyanúgy megváltoznak a csakrák egyedi feladatai.

Az új kristályokkal a csakráidban nagyszerűen tudsz hatni. Tárold a kristályokat a csakráidban és hagyd az Új Idők energiáját hatni benned.

AN’ANASHA.

(Minden kristály letöltése egy zip.listában)

 Alle Kristalle in einem zip-Verzeichnis zum Herunterladen

Spirituális iskolák, csoportok,  jelezzétek, ha szeretnétek a saját városotokban megismerkedni az új kristályok magas frekvenciáival, az új tudatossággal, elméleti és gyakorlati szinten!

A város energiáit is  jelentősen megemeli !

 

 


Sorsfordító korszak

Copyright © 2020 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!