Új energia, régi energia

Mi a különbség a régi és az új energia között?

A régi energetikai struktúrák, emberi aspektusok transzformálása révén képessé válunk befogadni az új energiát. Az elme több százezer éve ugyanúgy működik. A tudatos megfigyelés célja, hogy kilépjünk a régi lenyomatok ismétlődéséből, kitágítsuk az emberi tudatunkat az isteni intelligencia dimenziójába.

Az új korszakot, új energiaként, kiterjesztett tudatosságként jellemezhetjük.

Régi energia, rezgési energia, kiszámítható, ciklikus, mintázata stabil. Az elme a régi energiában barázdálódott, ezért félelemalapú, hiszen jelen van benne a polaritás.

A múltban (előző élet, gyerekkor) keletkezett, rezgési mintázatokkal tudattalanul irányítja a jelen életünk minden pillanatát.

Új energiáról

forrás: Adamus Saint-Germain Éld meg ISTENISÉGED c. könyvből

Az új energia sokban különbözik a régitől. Ártatlannak tűnik, ám eléggé erőteljes, amikor ütközik a régi energetikai meggyőződésekkel.

A régi energiát a lélek Hazatérésére irányuló vágy hozta létre. Az új energia az Énhez való visszatérésnek, vagy a dualitás fúziójának eredménye .

Amikor az új energia feltűnik a tudatosságodban egy részed megkísérli elutasítani, mert nem illik a régi mintákhoz. Egyes részeid, különösképpen az elméd, a létezésedre irányuló fenyegetésnek tekinti.

A sötét és világos részeid, teljes ellenállást tanúsítanak vele szemben, a dualitás bármely, benned lévő maradványa rettegni fog tőle. Hogy miért? Mert a játszma végét jelzi, és a játszma nélkül ugyan ki vagy te? Vagy legalább is a régi identitásod ezt a kérdést teszi fel.

Lépj ki az elmédből, mert az elme nem fogja megérteni az új energiát.

Az új energiád megértése nem a fejedből fog érkezni, hanem a szívedből, és nagyon egyszerű lesz.

Az új energia akkor jön létre, amikor visszatérsz önmagadhoz, amikor többé nem vagy elválasztva magadtól, amikor már nem darabokban létezel.

Új energia érkezik az életedbe. Máshogy néz ki. Más érzetet kelt. Más az illata. Ez te vagy, de olyan módon, ahogy még sosem tapasztaltad meg magad.”

 


Sorsfordító korszak

Copyright © 2020 Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!